Aby náš web správně fungoval (nastavení ochrany osobních údajů)

Díky souhlasu můžeme pracovat na zlepšovaní celého webu, a tak se nemusíte neustále přihlašovat, bude správně fungovat vyhledávání, a také díky personalizaci na vás také neskáče reklama na něco, co vás nezajímá a nikdy jste neviděli. K tomu potřebujeme váš souhlas se zpracováním souborů cookies. 

Kliknutím na „Rozumím“ souhlasíte s tím, že nám umožníte používat analytické i reklamní soubory cookies třetích stran.

K vašim datům se budeme chovat slušně. Souhlas můžete kdykoli odvolat nebo změnit. Děkujeme!

Rozumím Personalizovat
Přijmout zvolené cookies

Dos Mundos Rwanda Vincent Rukeribuga 250g

331,13 Kč
S DPH

Ochutnejte neobyčejnou kávu Rwanda Vincent Rukeribuga od pražírny Dos Mundos.

Chuť: ANANAS - KIWI - ŽLUTÝ MELOUN

Chcete kávu namlít?
Není skladem
Dos Mundos

Doporučuje nás 98% zákazníků

Doprava zdarma nad 2000Kč

Vše skladem, zítra u vás

 

Káva pražená každý týden

Způsob zpracování
Anaerobní
Kyselost
střední
Stupeň pražení
střední
Kávovník
100% Arabica

Vincent Rukeribuga začínal jako malý pěstitel kávy v roce 1989 s pouhými 100 sazenicemi a svou produkci postupem času rozšiřoval. Vincent, stejně jako okolní farmáři, se rozhodl díky produkci kávy finančně podporovat vzdělání svých dětí. Distributor kávy s Vincentem úzce spolupracuje na vývoji anaerobního zpracování a Vincentovy třešně odděluje, aby byla zachována dohledatelnost původu jeho kávy. Po sběru jsou třešně rychle roztříděny a omyty, a poté fermentovány až 72 hodin v uzavřených nádržích, v závislosti na okolních podmínkách a faktorech, jako je např. obsah cukru v třešních. Po tomto procesu jsou třešně přesunuty na africké postele, kde se na slunci suší průměrně 20 dní, přitom se obracejí se každých 45 minut, aby byla zajištěna rovnoměrná vlhkost v celé šarži.

Tato Rwanda zaujme díky netradičnímu zpracování svou hravou a šťavnatou chutí tropického ovoce spolu s medově sladkým tělem. Nejlépe vynikne při přípravě filtrované kávy.

Chuťový profil: ananas, kiwi, žlutý meloun

Oblast: Kamonyi, Cyato

Farmář: Vincent Rukeribuga

Odrůda: 100% arabica bourbon

Zpracování kávy: anaerobní fermentace

Nadmořská výška: 1960 m.n.n.

Dos Mundos
1665

Parametry

Způsob zpracování
Anaerobní
Kyselost
střední
Stupeň pražení
střední
Kávovník
100% Arabica

Reviews (0)