Filtrovat podle

Čokoládovna Ajala

Zobrazit popisek sekce

V brněnské čokoládovně Ajala používají k výrobě výhradně jen výběrové kakaové boby a třtinovou šťávu. Přeměna kakaového bobu v tabulku čokolády trvá asi deset dní.

Kakaové boby pocházejí z ověřených destinací, jako jsou Střední a Jižní Amerika, jde o původní oblasti, kde byly boby pěstovány odjakživa. Výsledkem je výtečná chuť, s níž se běžné kakaové boby nemohou srovnávat.

Všechny čokolády Ajala jsou vyráběny v Česku, konkrétně v Brně a i pro ostatní suroviny se snaží využívat především české zdroje včetně obalů z ručně tištěných papírů Calico.

Čokoláda Ajala Coco kréma 55%

Skladem
Cena 95 Kč

Ty nejkvalitnější kakaové boby a krémová chuť kokosu se snoubí v nevšední smetanový zážitek.  55% Cacao 100% Lásky :)

Čokoláda Ajala tmavá 70%

Skladem
Cena 95 Kč

Čokoláda vyrobená z výběrových kakaových bobů nejvyšší kvality.  70% Cacao 100% Lásky :)

Čokoláda Ajala Květy a pomeranče 70%

Skladem
Cena 99 Kč

Jaro je oslavou života, příroda se probouzí po zimním spánku a vše znovu ožívá. Tato čokoláda je plná života. 70% Cacao 100% Lásky :)  

Čokoláda Ajala kávová 70%

Skladem
Cena 95 Kč

Čerstvě pražená káva od české pražírny doubleshot tvoří s čokoládou Ajala velmi vyváženou a jemnou kombinaci.  70% Cacao 100% Lásky :)