Teploměry

Zobrazit popisek sekce

Příprava dokonalé kávy je pořádná alchymie. Abyste kávu nezničili už při jejím prvním spojení s vodou, je dobré zalévat kávu vodou o správné teplotě. Pokud zalijete kávu vodou, která právě dovařila v rychlovarné konvici, kávu akorát tak spálíte a určitě se na ní nepochutnáte.

Káva by se měla ideálně zalévat vodou o teplotě cca 90°C plus mínus 5°C - záleží vždy na konkrétní přípravě. Pokud používáte rychlovarnou konvici určitě vyčkejte minimálně 30 vteřin až minutu - záleží i na objemu, za jak dlouho teplota vody klesne.

Úplně nejsnadnější ale je pořídit si teploměr, se kterým budete mít vždy jistotu, že zaléváte kávu vodou o správné teplotě.

To samé platí pro šlehání mléka do mléčných kávových nápojů. Mléko by nemělo být studené ale ani spálené. Ideální je sledovat jeho teplotu přímo při šlehání.

Teploměr na mléko Motta

Profesionální nerezový teploměr na mléko Motta pro perfektní kontrolu nad teplotou našlehaného mléka.  

Skladem
Cena 229 Kč

Profesionální nerezový teploměr na mléko Motta pro perfektní kontrolu nad teplotou našlehaného mléka.  

Teploměr na kávu / čaj (do kuchyně)

Digitální teploměr na kávu, čaj a další činnosti při vaření v kuchyni. Rozsah měření: -50C až +300C. Baterie zdarma součástí balení!

Skladem
Cena 199 Kč

Digitální teploměr na kávu, čaj a další činnosti při vaření v kuchyni. Rozsah měření: -50C až +300C. Baterie zdarma součástí balení!

Digitální teploměr Rhinowares

Profesionální digitální teploměr Rhinowares pro perfektní kontrolu nad teplotou našlehaného mléka, či vařící vody.  

Skladem
Cena 399 Kč

Profesionální digitální teploměr Rhinowares pro perfektní kontrolu nad teplotou našlehaného mléka, či vařící vody.  

Teploměr Hario do konvice Buono

Digitální teploměr Hario s adaptérem pro měření teploty vody v konvicích Hario Buono.  

Poslední kus
Cena 1 599 Kč

Digitální teploměr Hario s adaptérem pro měření teploty vody v konvicích Hario Buono.