Džezva na kávu, neboli turecky Ibrik či anglicky czezva, je starý způsob přípravy kávy, který se dnes využívá zejména v Turecku. Proto se jí říká turecká káva. Avšak turecká káva nabývá na popularitě i západních státech. V Česku nám to může vzdáleně připomínat příprava tzv. turek, ale to není stejné. V džezvě káva nezůstává stát a neextrahují se z ní i nežádoucí látky. Zvláštní je slazení kávy a přidávání koření při přípravě. Vychází však z dlouhé tradice.
Na výrobu podle velmi staré metody přípravy se používají různě zdobené kovové materiály. Klasické tradiční džezvy na kávu se vyrábějí ručně z mědi a jsou její stěny uvnitř pocínované. Nabízíme i džezvy nerez. Pro skvělou chuť je nutná kvalitní káva, a tu my nabízíme. Pražíme ji každý týden a déle ji neskladujeme, aby nedegradovala na své čerstvosti.