Aby náš web správně fungoval (nastavení ochrany osobních údajů)

Díky souhlasu můžeme pracovat na zlepšovaní celého webu, a tak se nemusíte neustále přihlašovat, bude správně fungovat vyhledávání, a také díky personalizaci na vás také neskáče reklama na něco, co vás nezajímá a nikdy jste neviděli. K tomu potřebujeme váš souhlas se zpracováním souborů cookies. 

Kliknutím na „Rozumím“ souhlasíte s tím, že nám umožníte používat analytické i reklamní soubory cookies třetích stran.

K vašim datům se budeme chovat slušně. Souhlas můžete kdykoli odvolat nebo změnit. Děkujeme!

Rozumím Personalizovat
Přijmout zvolené cookies

Need for Espresso: Underground

844,07 Kč
S DPH

Moderní bible profesionálního baristy od slovenského autora Adriána Krišáka. Kniha pojednávající o tom, co je to espresso doplněná krásnými ilustracemi od Nikolety Gajarové.

Není skladem

Doporučuje nás 98% zákazníků

Doprava zdarma nad 2000Kč

Vše skladem, zítra u vás

 

Káva pražená každý týden

Kniha je rozdělená do osmi kapitol, které vás provedou přes historii, složení zrna a rozbor vody až k teorii přípravy espressa. Kniha vám ukáže ty správné postupy a ukáže vám jak kávu vnímat jako ovoce se skvělým chuťovým potenciálem.

Seznam kapitol:
1. Nesnesitelná lehkost pití
2. Zrno a jeho složení
3. Chuť
4. Voda
5. Espresso stroj
6. Teorie přípravy espressa
7. Espresso statistika
8. Jedinečnost momentu
X. Espresso slovník

Knížka je s podpisem a věnováním od autora.

Autor: Adrián Krišák
Rok vydání: 2018
Vazba: Paperback
Počet stran: 114
Jazyk: slovenský jazyk
ISBN: 978-80-570-0187-4

Adrián Krišák
Adrián Krišák
1415 9788057001874

Reviews (0)