Need for Espresso: Underground
Need for Espresso: Underground
Need for Espresso: Underground
Need for Espresso: Underground
Need for Espresso: Underground
Need for Espresso: Underground
Need for Espresso: Underground
Need for Espresso: Underground

Need for Espresso: Underground

Vyprodáno
844 Kč
S DPH

Moderní bible profesionálního baristy od slovenského autora Adriána Krišáka. Kniha pojednávající o tom, co je to espresso doplněná krásnými ilustracemi od Nikolety Gajarové.

Není skladem
Prodejna Praha - Vinohrady: není skladem. Po nákupu za 3–4 dny připravíme ze skladu.
detail_vyhody_heureka.png 98% na Heureka.cz
důvěřují nám tisíce zákazníků
detail_vyhody_doprava_zdarma.png Doprava zdarma
u objednávek nad 2000 Kč
detail_vyhody_vse_skladem.png Vše skladem
dnes odešleme, zítra u vás
detail_vyhody_cerstve_prazena.png Čerstvě pražená
káva každý den
 

Kniha je rozdělená do osmi kapitol, které vás provedou přes historii, složení zrna a rozbor vody až k teorii přípravy espressa. Kniha vám ukáže ty správné postupy a ukáže vám jak kávu vnímat jako ovoce se skvělým chuťovým potenciálem.

Seznam kapitol:
1. Nesnesitelná lehkost pití
2. Zrno a jeho složení
3. Chuť
4. Voda
5. Espresso stroj
6. Teorie přípravy espressa
7. Espresso statistika
8. Jedinečnost momentu
X. Espresso slovník

Knížka je s podpisem a věnováním od autora.

Autor: Adrián Krišák
Rok vydání: 2018
Vazba: Paperback
Počet stran: 114
Jazyk: slovenský jazyk
ISBN: 978-80-570-0187-4

EAN: 9788057001874

Mohlo by vás zajímat

LB PLACEHOLDER