Bombilla Kaffia
Kvalitní bombilla za rozumnou cenu k pití Yerba maté z kalabasy.
Kvalitní bombilla za rozumnou cenu k pití Yerba maté z kalabasy.
Aby náš web správně fungoval (nastavení ochrany osobních údajů)Díky souhlasu můžeme pracovat na zlepšovaní celého webu, a tak se nemusíte neustále přihlašovat, bude správně fungovat vyhledávání, a také díky personalizaci na vás také neskáče reklama na něco, co vás nezajímá a nikdy jste neviděli. K tomu potřebujeme váš souhlas se zpracováním souborů cookies. Kliknutím na „Rozumím“ souhlasíte s tím, že nám umožníte používat analytické i reklamní soubory cookies třetích stran. K vašim datům se budeme chovat slušně. Souhlas můžete kdykoli odvolat nebo změnit. Děkujeme! |
Rozumím Personalizovat |
Přijmout zvolené cookies |
⚡Tento týden je Frenchpress Kaffia LUX 350ml s 20% slevou za 239 Kč, neváhejte ⚡
tvůj vozík je prázdný
Nejlepší způsob, jak si vychutnat čaj Maté, je jistě z tradiční jihoamerické nádoby kalabasy. Popíjením Maté s tímto náčiním nabere váš čajový zážitek zcela jiný rozměr :) Barva: dle aktuálních zásob.
Tradiční nádoba kalabasa se vyrábí vydlabáním tykvové rostliny, u nás známé jako kalabasa nebo indická okurka. Pití přes kalabasu dodává na nevšední atmosféře, ale samozřejmě jsou oblíbené i pro své funkční vlastnosti - snadná výroba, nápoj nepálí ruce, kalabasa neprosakuje, je lehká a nápoj udržuje teplý.
Klasický tvar a kovový stříbrný lem dělají z tykve univerzální a pěknou nádobu na pití maté.
Materiál: tykev, kov
Objem: 250 - 400 ml
Výška: 9-12cm
Barva: přírodní
Každá tykev je jedinečná svým přírodním původem, což znamená, že se může lišit od té, která je uvedena na obrázku. Údaje objem a výška nádoby jsou pouze orientační.
Currádo- očistění kalabasy před prvním použitím: pokud jste si pořídili přírodní kalabasu z tykve, před prvním použitím musíte kalabasu připravit, jinak vám může zapáchat, ze stěn se budou odlupovat kousky dužiny a připravený nápoj bude mít různě pachuti.
Návod na přípravu: do kalabasy nasypeme 2 - 3 čajové lžičky lístků Maté. Vodu ohřátou na 80 stupňů lijeme po kovové slámce bombille, což zajistí, že se Maté nespálí. Proces dolívání se opakuje, dokud má maté sílu a dokud chutná. Maté můžeme pít i sladké tak, že na lístky maté v kalabase přidáme cukr.
Stylová bambusová bombilla pro pití jihoamerického Maté.
Kvalitní bombilla za rozumnou cenu k pití Yerba maté z kalabasy.