Horká čokoláda Jordis 130g
Lahodná směs na přípravu horkého nápoje.
Lahodná směs na přípravu horkého nápoje.
Jordi's chocolate začali v létě roku 2010 v Hradci Králové jako Salón čokolády - Jordi's chocolate. Po usilovné práci a vzdělávání v oblasti opravdové čokolády, se podařilo vybudovat začátkem roku 2012 malou manufakturu na výrobu čokolády Jordis od kakaového bobu po tabulku.
Pro rostoucí zájem zákazníků se manufaktura v roce 2015 přesunula do mnohonásobně větších prostor vybavených větším počtem výkonnějších strojů. Výroba jedné čokolády Jordis nyní zabere asi 2 dny. Čokolády Jordi‘s vyhrály mnohá ocenění v prestižních mezinárodních soutěžích. V naší nabídce najdete mnohé příchutě, ale také kakaové boby či horkou čokoládu.
Lahodná směs na přípravu horkého nápoje.
Lahodná směs na přípravu horkého nápoje.
Zázvor je velký kamarád s pomerančem a ten zase s čokoládou. Vzniká chuťové trio, které přijde vhod v jakémkoliv ročním období. Na čokoládu použili kakaové boby z Jamajky, Grenady a Mexika. Kolébka kakaa se jednoduše spojila s živelností Karibiku a pikantností Asie.
Zázvor je velký kamarád s pomerančem a ten zase s čokoládou. Vzniká chuťové trio, které přijde vhod v jakémkoliv ročním období. Na čokoládu použili kakaové boby z Jamajky, Grenady a Mexika. Kolébka kakaa se jednoduše spojila s živelností Karibiku a pikantností Asie.
V čokoládě s tak vysokým obsahem kakaa si vychutnáte pravou chuť kakaových bobů. Tvoří ji ze čtyř druhů kakaa. Její chuť je kořenitá, silná a hravá zároveň. Milovník a opravdový znalec čokolády si v tomto případě přijde na své. Prostě Theobroma cacao!
V čokoládě s tak vysokým obsahem kakaa si vychutnáte pravou chuť kakaových bobů. Tvoří ji ze čtyř druhů kakaa. Její chuť je kořenitá, silná a hravá zároveň. Milovník a opravdový znalec čokolády si v tomto případě přijde na své. Prostě Theobroma cacao!
K výrobě této čokolády použili boby ze tří koutů Střední Ameriky. Vznikla tak vyvážená čokoláda s tóny tabáku a rumu. Navrch pro ještě větší zábavu přidali kousky bobů z Madagaskaru.
K výrobě této čokolády použili boby ze tří koutů Střední Ameriky. Vznikla tak vyvážená čokoláda s tóny tabáku a rumu. Navrch pro ještě větší zábavu přidali kousky bobů z Madagaskaru.
Stovka je to nejčistší, co se v čokoládovém světě dá stvořit. Chuť netvoří nic než kvalita bobů a schopnosti čokolatiéra.
Stovka je to nejčistší, co se v čokoládovém světě dá stvořit. Chuť netvoří nic než kvalita bobů a schopnosti čokolatiéra.
Pražené kakaové boby pěstované na Madagaskaru. Boby jsou obalené v tmavé 67% čokoládě.
Pražené kakaové boby pěstované na Madagaskaru. Boby jsou obalené v tmavé 67% čokoládě.
Pražené kakaové boby - zajímavá pochoutka. Ochutnejte, z čeho se čokoláda vyrábí.
Pražené kakaové boby - zajímavá pochoutka. Ochutnejte, z čeho se čokoláda vyrábí.
Neobvyklé spojení a přitom jasné chutě. Proto vznikla i tato mléčná čokoláda s kozím mlékem. Na ní si mohou pochutnat nejen ti, kteří mají problém s laktózou, ale užijí si ji i požitkáři s lahví dobrého vína.
Neobvyklé spojení a přitom jasné chutě. Proto vznikla i tato mléčná čokoláda s kozím mlékem. Na ní si mohou pochutnat nejen ti, kteří mají problém s laktózou, ale užijí si ji i požitkáři s lahví dobrého vína.