Turecká káva 100g Mehmet Efendi
Prvotřídní turecká káva Efendi určená především pro přípravu v džezvě, autentický zážitek tradiční pražené kávy arabica.
Balení: 100g mleté kávy
Již od roku 1871 Kurukahveci Mehmet Efendi vyrábí prémiovou tradiční tureckou kávu. Káva je vyrobena z vysoce kvalitních kávových zrn arabica ze Střední Ameriky a Brazílie, která se pečlivě praží a posléze velmi jemně melou. Při přípravě turecké kávy se káva smíchá s vodou, požadovaným množstvím cukru a vaří se v džezvě, nebo turecké konvici. Káva se podává v malých šálcích a po nalití se nechá chvíli ustát, aby se usadila na dně šálku.
>> TIP: Ke kávě doporučujeme zakoupit tradiční tureckou džezvu, kterou pro Vás nakupujeme přímo v Turecku! <<
>> JAK PŘIPRAVIT KÁVU? Vše potřebné jsme pro Vás sepsali v článku Příprava kávy džezva. <<
Typ: Arabica
Zpracování: velmi jemně mletá káva (ideální pro džezvu)
Balení: 100g
EAN: 8690627121206
Mohlo by vás zajímat
LB PLACEHOLDER
comment Komentáře (5)
Komentáře mohou udělovat pouze registrování zákazníci, kteří produkt reálně koupili.
Komentáře prochází schvalovacím procesem, který provádí administrátor e-shopu.
Káva Mehmet Efendi je skutečný zážitek pro milovníky silné a aromatické kávy. Má plnou, čokoládově-oříškovou chuť, příjemnou hořkost a nádherné aroma, které provoní celý domov. Každý šálek působí jako malý rituál a přenese vás do atmosféry tureckých kaváren. Skvělá volba pro ty, kteří si chtějí vychutnat kávu s charakterem.
spokojenost
Vynikající káva, voní a chutná po čokoládě. Jsem s ní velmi spokojená ♥️
Kávu jsem si koupil k džezvě, jelikož jsem chtěl mít nějakou referenci na hrubost mletí a zda to můj mlýnek zvládne. Jsem v přípravě džezvy sice začátečník, ale hrubost se mi zdá větší než v receptech zmiňovaný pudr, nedaří se mi, proto v džezvě udělat na dně puk abych zastavil extrakci. Zkoušel jsem pro porovnání svůj mlýnek a jsem schopný kávu umlít jemněji, a s pukem nemám problém.
Kávu jsem si koupil k džezvě, jelikož jsem chtěl mít nějakou referenci na hrubost mletí a zda to můj mlýnek zvládne. Jsem v přípravě džezvy sice začátečník, ale hrubost se mi zdá větší než v receptech zmiňovaný pudr, nedaří se mi, proto v džezvě udělat na dně puk abych zastavil extrakci. Zkoušel jsem pro porovnání svůj mlýnek a jsem schopný kávu umlít jemněji, a s pukem nemám problém.