The Miners Guatemala Primavera DECAF 250 g

253,22 Kč
S DPH

Ochutnejte skvělou bezkofeinovou kávu od pražírny výběrové kávy The Miners.

Chuť: MALINY PERNÍK- ČOKOLÁDA - GRANKO - SUŠENÉ ŠVESTKY

Chcete kávu namlít?
Není skladem
The Miners

Doporučuje nás 98% zákazníků

Doprava zdarma nad 2000Kč

Vše skladem, zítra u vás

 

Káva pražená každý týden

Způsob zpracování
Swiss Water Decaf Process
Kyselost
střední
Stupeň pražení
světlé
Kávovník
100% Arabica

Swiss Water Decaf Process

Společnost Swiss Water Process je překvapivě kanadská, ne švýcarská. Samotná technologie ovšem byla poprvé vyvinuta ve Švýcarsku. Káva bez kofeinu švýcarské vodní metody metodou je jiná, protože proces nepoužívá žádné chemické látky k extrakci kofeinu ze zrn. Proces dekofeinace závisí výhradně na vlastnostech osmózy a rozpustnosti jednotlivých kávových zrn. Celý proces začíná vytvořením extraktu zelené kávy za použití čerstvé vody a všech rozpustných pevných látek v kávě (mínus kofein). GCE je klíčem procesu. Před dekofeinizací je zelená káva rehydratována, aby dosáhla cílené vlhkosti, která je ideální pro odstranění kofeinu. Tento krok také odstraňuje nečistoty, prach a stříbrnou pokožku. GCE neustále koluje kolem zelené kávy po dobu 8-10 hodin, dokud se 99,9% molekul kofeinu ze zelené kávy nepřejdou do GCE Kofein je pak odstraněn z GCE prostřednictvím proprietárního systému uhlíkového filtru a uhlík je poslán do regenerační pece, aby spaloval kofein, aby mohl být znovu použit. Jakmile se z kávy odstraní 99,9% kofeinu, je připravena k sušení, pytlování a odeslání zákazníkům.

Farma: Finca El Pacayalito & Beneficio Las Americas

Nadmořská výška: 1320 to 1,600 m. n. m.

Zpracování: Promyté

Odrůda: Bourbon, Catuaí, Caturra, Typica

Způsob přípravy: Espresso, Moka Pot

The Miners
1817 1806

Parametry

Způsob zpracování
Swiss Water Decaf Process
Kyselost
střední
Stupeň pražení
světlé
Kávovník
100% Arabica

Specifické reference

ean13
1806

Reviews (0)