• -20%
  • -20%
Ruční pražička kávy Kaffia
Ruční pražička kávy Kaffia

Ruční pražička kávy Kaffia

Skladem
799 Kč 999,00 Kč -20%
S DPH

Ruční keramická pražička kávy, díky které si můžete i doma v kuchyni připravit čerstvě praženou kávu jejíž chuť, vůni a aroma nelze ničím nahradit.

Skladem > 5 ks, doručení u Vás 6.11.2025
Prodejna Praha - Vinohrady: 12 ks

detail_vyhody_heureka.png 98% na Heureka.cz
důvěřují nám tisíce zákazníků
detail_vyhody_doprava_zdarma.png Doprava zdarma
u objednávek nad 2000 Kč
detail_vyhody_vse_skladem.png Vše skladem
dnes odešleme, zítra u vás
detail_vyhody_cerstve_prazena.png Čerstvě pražená
káva každý den
 

Ruční pražička kávy Vám umožní vychutnat si požitek z čerstvě upražené kávy i u Vás doma. Pražení zelené kávy mnozí často zkouší pomocí pánve či pekáče, kde je však vysoké riziko spálení. Ruční pražička přenáší na zelená zrnka teplo prostřednictvím keramiky, která po důkladném nahřátí udržuje vlastní teplo. Díky pomalému kroužení dosáhnete během několika minut rovnoměrně upražených kávových zrn, nedojde ke spálení a díky unikátnímu tvaru se Vám zrna nevysypou.

Postup pražení: Přichystejte si cca 30-50g zelené kávy. Doporučujeme například naší zelenou kávu Brazil Santos. Předehřívejte pražičku asi 1-2 minuty. Pražička není vhodná na indukční desku! Poté vsypejte kávová zrnka a kružte pražičkou. Asi po 2 minutách začnou zrna měnit barvu. Po cca 8 minutách budou mít žlutou barvu a uslyšíte mírné praskání. Běžně trvá proces pražení kolem 13 minut. Buďte opatrní, abyste zrna nespálili dlouhým pražením. Obecně platí, že čím tmavší barva kávového zrna, tím se v něm potlačuje přirozená kyselost a vystupuje hořkost a naopak. Otvorem v držáku lze poté kávu vysypat.

Materiál: keramika

Kapacita: 30-50g

Barva: černá

EAN: 388

Mohlo by vás zajímat

LB PLACEHOLDER

comment Komentáře (1)

Komentáře mohou udělovat pouze registrování zákazníci, kteří produkt reálně koupili.

Komentáře prochází schvalovacím procesem, který provádí administrátor e-shopu.

Matyáš
star star star star star
08.05.2020

Poku se nepletu, tak po pražení je neméně důležitý krok zrna rychle a rovnoměrně zchladit (ideálně studeným proudem vzduchu),jak byste doporučili toho docílit při používání této malé pražičky? Děkuji za radu