Čokoládovna Ajala

V brněnské čokoládovně Ajala používají k výrobě čokolády Ajala výhradně jen výběrové kakaové boby a třtinovou šťávu. Přeměna kakaového bobu v tabulku čokolády trvá asi deset dní. Kakaové boby pocházejí z ověřených destinací, jako jsou Střední a Jižní Amerika, jde o původní oblasti, kde byly boby pěstovány odjakživa. Výsledkem je výtečná chuť, s níž se běžné kakaové boby nemohou srovnávat. Všechny čokolády Ajala jsou vyráběny v Česku, konkrétně v Brně a i pro ostatní suroviny se snaží využívat především české zdroje včetně obalů z ručně tištěných papírů Calico.

Čokoláda Ajala Coco kréma 55% Čokoláda Ajala Coco kréma 55% 2
Skladem
Čokoládovna Ajala

Čokoláda Ajala Coco kréma 55 %

Ty nejkvalitnější kakaové boby a krémová chuť kokosu se snoubí v nevšední smetanový zážitek.  55% Cacao 100% Lásky :)
Skladem
149 Kč
Čokoláda Ajala kávová 70% Čokoláda Ajala kávová 70% 2
Skladem
Čokoládovna Ajala

Čokoláda Ajala kávová 70 %

Čerstvě pražená káva od české pražírny doubleshot tvoří s čokoládou Ajala velmi vyváženou a jemnou kombinaci.  70% Cacao 100% Lásky :)
Skladem
149 Kč
Zobrazení 1-7 z 7 položek
Vyfiltrovat:
Výrobci
Cena
Filtr