Čokoláda Francois Pralus Madagascar Criollo 75%
75% plantážní čokoláda ze vzácných kakaových bobů odrůdy Criollo pěstovaných na Madagaskaru. Jemná, aromatická čokoláda s ovocnými, květinovými tóny a svěží mátovou kyselostí v závěru.
Francois Pralus si Madagaskarské kakao oblíbil natolik, že si založil vlastní kakaovou plantáž na ostrůvku Nosy Be na severu Madagaskaru.
Výjimečná kvalita surovin: Francois Pralus rád cestuje a kakaové boby si osobně vybírá u pěstitelů. Na výrobu čokolády používá pouze čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, a třtinový cukr místo cukru řepného. Nikdy nepoužívá vanilku, vanilin, ani umělá aromata, Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.
Hmotnost a velikost: 100 g, 160×82×10 mm
Země původů kakaových bobů: Madagaskar
Složení: kakaové boby (min. 75 %), cukr, čisté kakaové máslo, emulgátor: slunečnicový lecitin. Může obsahovat stopy lískových ořechů, mandlí a mléka.
Výživové hodnoty:
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota: 2427kj / 585kcal
Tuk: 44 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 28 g
Sacharidy: 33g, z toho cukry: 26 g
Bílkoviny: 9,4g, Sůl: 0,01g
EAN: 3760085328075
Mohlo by vás zajímat
LB PLACEHOLDER