Napěňovač mléka Kaffia Frother 400ml
Napěňovač mléka Kaffia Frother 400ml
Napěňovač mléka Kaffia Frother 400ml
Napěňovač mléka Kaffia Frother 400ml
Napěňovač mléka Kaffia Frother 400ml
Napěňovač mléka Kaffia Frother 400ml
Napěňovač mléka Kaffia Frother 400ml
Napěňovač mléka Kaffia Frother 400ml

Napěňovač mléka Kaffia Frother 400ml

Skladem
399 Kč
S DPH

Vytvořte si krásně hustou sametovou mléčnou pěnu do domácího cappuccina či caffé latte díky šlehači mléka Kaffia FrotherObjem 400ml.

Skladem > 5 ks, doručení u Vás 6.11.2025
Prodejna Praha - Vinohrady: 3 ks

Příslušenství

detail_vyhody_heureka.png 98% na Heureka.cz
důvěřují nám tisíce zákazníků
detail_vyhody_doprava_zdarma.png Doprava zdarma
u objednávek nad 2000 Kč
detail_vyhody_vse_skladem.png Vše skladem
dnes odešleme, zítra u vás
detail_vyhody_cerstve_prazena.png Čerstvě pražená
káva každý den
 

Napěňovač mléka Kaffia Frother si zamilují všichni vyznavači mléka v kávě, či v jiných nápojích. S tímto stylovým šlehačem za pár minut připravíte jemnou a bohatou mléčnou pěnu, kterou můžete ihned nalít do své kávy.

Kaffia Frother je vyroben z nerezové oceli. Pěnu snadno vytvoříte i ze studeného mléka Píst, kterým se mléko napěňuje je zdvojené, dosáhnete tak lepších výsledků, než s jinými napěňovači.  

Postup: Naplňte napěňovač do jedné třetiny horkým (ne vroucím) mlékem a nasaďte víčko s pístem. Stlačte píst několikrát nahoru a dolů, dokud mléko nezačne zhoustnout. Pokud necháte pěnu odstát 1–2 minuty, ještě zhoustne. Mléčná pěna je hotová a budete překvapeni skvělým výsledkem. Pro optimální pěnu doporučujeme používat mléko s minimálním obsahem tuku 3 %.

Vlastnosti

Objem: 400ml 
Rozměr (v x š) : 17,5 x 8,5 cm
Materiál: nerezová ocel

EAN: 722777649113

Mohlo by vás zajímat

LB PLACEHOLDER

comment Komentáře (1)

Komentáře mohou udělovat pouze registrování zákazníci, kteří produkt reálně koupili.

Komentáře prochází schvalovacím procesem, který provádí administrátor e-shopu.

Matej Sakson
star star star star star
21.12.2024

Jediné co mi u výrobku vadí je konstrukce z hlediska rozebírání. Používal jsem french press k napěnění mléka a jeho konstrukce je udělaná k dobrému rozdělávaní a opětovnénu skládání, navíc lze vidět v jaké formě je mléko. Zde u kaffie je obtížnější po omytí napěňovač opět složit. Naopak pozitivní je, že v nerezové nádobce lze (nejen) mléko předehřát, což skleněná nádoba french pressu nedovoluje. Jen doufám že síťky zůstanou sloužit, jsou přibodované ke kruhům a trochu mám obavu o jejich životnost.