Baristické pero pro latte art Motta nerez
Profesionální nerezové baristické pero Motta pro tvorbu latte art.
Profesionální nerezové baristické pero Motta pro tvorbu latte art.
Aby náš web správně fungoval (nastavení ochrany osobních údajů)Díky souhlasu můžeme pracovat na zlepšovaní celého webu, a tak se nemusíte neustále přihlašovat, bude správně fungovat vyhledávání, a také díky personalizaci na vás také neskáče reklama na něco, co vás nezajímá a nikdy jste neviděli. K tomu potřebujeme váš souhlas se zpracováním souborů cookies. Kliknutím na „Rozumím“ souhlasíte s tím, že nám umožníte používat analytické i reklamní soubory cookies třetích stran. K vašim datům se budeme chovat slušně. Souhlas můžete kdykoli odvolat nebo změnit. Děkujeme! |
Rozumím Personalizovat |
Přijmout zvolené cookies |
⚡Tento týden je Frenchpress Kaffia LUX 350ml s 20% slevou za 239 Kč, neváhejte ⚡
tvůj vozík je prázdný
Ruční keramická pražička kávy, díky které si můžete i doma v kuchyni připravit čerstvě praženou kávu jejíž chuť, vůni a aroma nelze ničím nahradit.
Ruční pražička kávy Vám umožní vychutnat si požitek z čerstvě upražené kávy i u Vás doma. Pražení zelené kávy mnozí často zkouší pomocí pánve či pekáče, kde je však vysoké riziko spálení. Ruční pražička přenáší na zelená zrnka teplo prostřednictvím keramiky, která po důkladném nahřátí udržuje vlastní teplo. Díky pomalému kroužení dosáhnete během několika minut rovnoměrně upražených kávových zrn, nedojde ke spálení a díky unikátnímu tvaru se Vám zrna nevysypou.
Postup pražení: Přichystejte si cca 30-50g zelené kávy. Doporučujeme například naší zelenou kávu Brazil Santos. Předehřívejte pražičku asi 1-2 minuty. Pražička není vhodná na indukční desku! Poté vsypejte kávová zrnka a kružte pražičkou. Asi po 2 minutách začnou zrna měnit barvu. Po cca 8 minutách budou mít žlutou barvu a uslyšíte mírné praskání. Běžně trvá proces pražení kolem 13 minut. Buďte opatrní, abyste zrna nespálili dlouhým pražením. Obecně platí, že čím tmavší barva kávového zrna, tím se v něm potlačuje přirozená kyselost a vystupuje hořkost a naopak. Otvorem v držáku lze poté kávu vysypat.
Materiál: keramika
Kapacita: 30-50g
Barva: černá
Poku se nepletu, tak po pražení je neméně důležitý krok zrna rychle a rovnoměrně zchladit (ideálně studeným proudem vzduchu),jak byste doporučili toho docílit při používání této malé pražičky? Děkuji za radu