Aby náš web správně fungoval (nastavení ochrany osobních údajů)

Díky souhlasu můžeme pracovat na zlepšovaní celého webu, a tak se nemusíte neustále přihlašovat, bude správně fungovat vyhledávání, a také díky personalizaci na vás také neskáče reklama na něco, co vás nezajímá a nikdy jste neviděli. K tomu potřebujeme váš souhlas se zpracováním souborů cookies. 

Kliknutím na „Rozumím“ souhlasíte s tím, že nám umožníte používat analytické i reklamní soubory cookies třetích stran.

K vašim datům se budeme chovat slušně. Souhlas můžete kdykoli odvolat nebo změnit. Děkujeme!

Rozumím Personalizovat
Přijmout zvolené cookies

Dos Mundos Brazílie Sìtio Terra 250g

321,39 Kč
S DPH

Ochutnejte neobyčejnou kávu Brazílie Sìtio Terra od pražírny Dos Mundos.

Chuť: MALINY - VANILKOVÝ CUKR - MASCARPONE

Chcete kávu namlít?
Není skladem
Dos Mundos

Doporučuje nás 98% zákazníků

Doprava zdarma nad 2000Kč

Vše skladem, zítra u vás

 

Káva pražená každý týden

Způsob zpracování
Anaerobní
Kyselost
střední
Stupeň pražení
střední
Kávovník
100% Arabica

Když před 30 lety přestala rodina Emersona D. Silvy hospodařit s brambory a rýží a vrhla se na pěstování kávovníků, ve všech to vyvolalo nadšení a vášeň pro kávu. Emersonovi pomáhá nejen rodina, ale zejména lokalita farmy a podnebí. 

Sám Emerson plánuje vysazovat nové druhy arabicy a zdokonaluje péči o kávovníky, sběr i zpracování kávy tak, aby zlepšení vedlo k novým chutím v šálku.

Kávové třešně se po sběru omyjí a umístí do sudů s vodou, kde bez přístupu vzduchu fermentují po dobu 96 hodin. Poté se třešně uloží na africké postele, suší se a pravidelně obrací, aby dosáhly správné úrovně vlhkosti. 

Velmi netradiční chuť na brazilskou kávu, plná sladkých, ovocných a vanilkových tónů uchvátí zejména na filtru.

Chuťový profil: maliny, vanilkový cukr, mascarpone

Oblast: Cristina, Minas Gerais

Farma: Sìtio Terra

Farmář: Emerson Daniel Silva

Odrůda: 100% arabica yellow catuai

Zpracování kávy: anaerobní fermentace

Nadmořská výška: 1 280 - 1 350 m.n.n.

Dos Mundos
1671

Parametry

Způsob zpracování
Anaerobní
Kyselost
střední
Stupeň pražení
střední
Kávovník
100% Arabica

Reviews (0)