Aby náš web správně fungoval (nastavení ochrany osobních údajů)

Díky souhlasu můžeme pracovat na zlepšovaní celého webu, a tak se nemusíte neustále přihlašovat, bude správně fungovat vyhledávání, a také díky personalizaci na vás také neskáče reklama na něco, co vás nezajímá a nikdy jste neviděli. K tomu potřebujeme váš souhlas se zpracováním souborů cookies. 

Kliknutím na „Rozumím“ souhlasíte s tím, že nám umožníte používat analytické i reklamní soubory cookies třetích stran.

K vašim datům se budeme chovat slušně. Souhlas můžete kdykoli odvolat nebo změnit. Děkujeme!

Rozumím Personalizovat
Přijmout zvolené cookies
espresso

Beansmiths Brazil Diamond, 250g

215 Kč
S DPH

Tato výtečná káva s čokoládovým podtónem Vám umožní cestu k výběrové kávě, aniž byste museli udělat rychlý jednorázový krok.
Chuť: MLÉČNÁ ČOKOLÁDA - LÍSKOVÝ OŘECH

Chcete kávu namlít?
Skladem > 5 ks , doručení u Vás 26.4.
Počet

Beansmith's

Doporučuje nás 98% zákazníků

Doprava zdarma nad 2000Kč

Vše skladem, zítra u vás

 

Káva pražená každý týden

Doporučená příprava
Espresso
Způsob zpracování
Suché (natural)
Kyselost
nízká
Stupeň pražení
tmavší
Kávovník
100% Arabica

Jde o směs kvalitních káv sebraných z celého proslulého regionu Minas Gerais. Proto se káva nemůže nazývat v pravém slova smyslu kávou výběrovou. Svou chuťovou kvalitou by však na výběrové hodnocení dosáhla. Zároveň dosahuje kvality NY2, která povoluje pouze velmi malé množství defektů. Káva je velikosti 17/18 – druhá největší, kterou z Brazílie můžete koupit. Jde tedy o velmi kvalitní Arabiku, konzervativnější chuti, kterou pražíme o něco více než naše kávy ostatní. Stále v ní však nenarazíte na chuť pražení samotného, její chuťový profil je dán regionem a přirozenou aciditu trochu snižujeme o něco delším “developmentem” při pražení. Káva je tak vhodná na klasické espresso a je možné ji použít také v domácích či firemních automatech.

Země: Brazílie

Farma / washing station: různé v oblasti

Chuťový profil: mléčná čokoláda, lískový ořech

Doporučená přípravaEspresso

Odrůda: různé

Metoda zpracování: Natural

Nadmořská výška: min 1100 m.n.m.

Oblast: Minas Gerais

Acidita: Nízká acidita

Cuppingové score: 82

Beansmith's
1848
586 ks

Parametry

Doporučená příprava
Espresso
Způsob zpracování
Suché (natural)
Kyselost
nízká
Stupeň pražení
tmavší
label
espresso
Kávovník
100% Arabica

Reviews (0)