Čokoláda Troubelice hořká 83%, 45g
Hořká 83% čokoláda, hořká čokoláda s kyselým podtónem kakaových bobů, slazená třtinovou šťávou panelou.
Hořká 83% čokoláda, hořká čokoláda s kyselým podtónem kakaových bobů, slazená třtinovou šťávou panelou.
Čokoláda Troubelice je ručně vyrobená a každá je svým způsobem originál. K výrobě používají kakaové boby, kakaovou hmotu, kakaové máslo a panelu - ztuhlou šťávou z cukrové třtiny, která je zdravou variantou slazení. Všechny použité kakaové produkty a panela pochází z Ekvádoru, rovníkové země Jižní Ameriky. Ekvádorské kakaové boby patří k nejkvalitnějším a nejznámějším na světě pro své výjimečné aroma a chuť. Čokoláda Troubelice je 100% česká výroba od návrhu a výroby obalu, výroby čokolády a zabalení.
Více o produktech v této sekci.Hořká 83% čokoláda, hořká čokoláda s kyselým podtónem kakaových bobů, slazená třtinovou šťávou panelou.
Hořká 83% čokoláda, hořká čokoláda s kyselým podtónem kakaových bobů, slazená třtinovou šťávou panelou.
Hořká 75% čokoláda, příjemně hořká s jemnou chutí, slazená třtinovou šťávou panelou.
Hořká 75% čokoláda, příjemně hořká s jemnou chutí, slazená třtinovou šťávou panelou.
Jemná hořká 75% čokoláda s kvítky levandule, kde nenajdete lepek.
Jemná hořká 75% čokoláda s kvítky levandule, kde nenajdete lepek.
Kvalitní teplou čokoládu si můžete připravit i u vás doma. Stačí jen rozpustit ve vodě a vychutnat si lahodnou chuť!
Kvalitní teplou čokoládu si můžete připravit i u vás doma. Stačí jen rozpustit ve vodě a vychutnat si lahodnou chuť!
Kakaový prášek v RAW kvalitě vyrobený z výjimečných ekvádorských kakaových bobů.
Kakaový prášek v RAW kvalitě vyrobený z výjimečných ekvádorských kakaových bobů.
Lahodný kakaový nápoj slazený panelou bio, třtinovou šťávou plnou minerálů.
Lahodný kakaový nápoj slazený panelou bio, třtinovou šťávou plnou minerálů.
Kakaové máslo má velice jemnou čokoládovou vůni a je skvělým pomocníkem nejen při vaření a pečení ale i při péči o pleť.
Kakaové máslo má velice jemnou čokoládovou vůni a je skvělým pomocníkem nejen při vaření a pečení ale i při péči o pleť.
Kakaová hmota je základní surovina při výrobě kvalitních čokolád, tato je vyrobena z výjimečných ekvádorských kakaových bobů.
Kakaová hmota je základní surovina při výrobě kvalitních čokolád, tato je vyrobena z výjimečných ekvádorských kakaových bobů.
Rodinná čokoládovna Troubelice se nachází v Troubelicích na Moravě. Myšlenka o výrobě čokolády se zrodila v roce 2002, s nápadem přišel František Bačík st. V Troubelicích se rozhodli zkusit vyrobit čokoládu z kvalitních surovin bez použití jiných rostlinných olejů než je kakaové máslo, bez přídavných látek, bílého cukru a lecitinu.
První dovoz kakaových produktů uskutečnili v roce 2010 a první tabulka troubelické čokolády spatřila svět v roce 2013.