Aby náš web správně fungoval (nastavení ochrany osobních údajů)

Díky souhlasu můžeme pracovat na zlepšovaní celého webu, a tak se nemusíte neustále přihlašovat, bude správně fungovat vyhledávání, a také díky personalizaci na vás také neskáče reklama na něco, co vás nezajímá a nikdy jste neviděli. K tomu potřebujeme váš souhlas se zpracováním souborů cookies. 

Kliknutím na „Rozumím“ souhlasíte s tím, že nám umožníte používat analytické i reklamní soubory cookies třetích stran.

K vašim datům se budeme chovat slušně. Souhlas můžete kdykoli odvolat nebo změnit. Děkujeme!

Rozumím Personalizovat
Přijmout zvolené cookies

Degustační sada Francois Pralus - knihovnička, 120g

388,59 Kč
S DPH

Degustační sada jedno-oblastních 75% miničokolád Francois Pralus z různých oblastí světa.

319,20 Kč / 100 g

Není skladem
Francois Pralus

Doporučuje nás 98% zákazníků

Doprava zdarma nad 2000Kč

Vše skladem, zítra u vás

 

Káva pražená každý týden

Nápaditá degustační sada, která na první pohled připomíná malinkou knihovnu. Najdete v ní 24 jedno-oblastních (single-origin) miničokoládek Francois Pralus. V této degustační sadě si vychutnáte rozdíly mezi jednotlivými odrůdami kakaových bobů (Criollo, Trinitario a Forastero) a porovnáte chuť čokolád z 10 různých oblastí světa.

Na jaké chutě se můžete těšit?

  • Papouasie Trinitario (Papua-Nová Guinea): jemně kyselkavá čokoláda bohatá na ovocné tóny.
  • Indonésie Criollo: čokoláda bohatá na ovocné tóny se vzácně vyváženou kombinací hořkosti, sladkosti a kyselosti. Zajímavé tóny nezralých špendlíků a jemně připáleného karamelu.
  • Sao Tomé Forastero (Ostrov Svatého Tomáše): čokoláda s velmi plnou, robustní chutí. Bohatá na tropické ovocné tóny.
  • Trinidad Trinitario: příjemně chuťově vyvážená čokoláda s pestrým spektrem chuťových tónů – například zeleného ovoce a jablek.
  • Vénézuela Trinitario: robustní čokoláda s výraznou kyselostí.
  • Tanzanie Forastero: čokoláda s výraznou zemitou hořkostí.
  • Ghana Forastero Bio: čokoláda se sytými tóny tropického ovoce.
  • Madagascar Criollo Bio: velmi jemná čokoláda s ovocnými tóny malin a červených hroznů.
  • Colombie Trinitario (Kolumbie): chuťově pestrá čokoláda. Střídají se kouřové tóny tabáku se sladkými tóny tropického ovoce, hroznů a ořechů. Dlouhý, lehce karamelový závěr s jemnou kyselostí.
  • Equateur Arriba Bio (Ekvádor): čokoláda s příjemnou plnou hořkostí s nenápadným ovocným podtónem a výraznou tučností kakaového másla.

Při degustaci doporučujeme otevřít atlas světa a cestovat prstem po mapě po místech vzniku právě ochutnané čokolády.:)

Výjimečná kvalita surovin: Francois Pralus rád cestuje a kakaové boby si osobně vybírá u pěstitelů. Na výrobu čokolády používá pouze čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, a třtinový cukr místo cukru řepného. Nikdy nepoužívá vanilin ani umělá aromata. Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.

Hmotnost a velikost: 120 g, 108×55×55 mm

Obsah kakaové hmoty: 75

Příchuť čokolády: bez příchutě

Druhy čokolády: hořká (tmavá)

Zdravotní a dietní info: bez alkoholu, bez lepku, bez sóji, vhodné pro vegany/vegetariány

Původ bobů: Ekvádor, Kolumbie, Trinidad, Venezuela, Ghana, Madagaskar, Ostrov Svatého Tomáše, Tanzánie, Indonésie, Papua - Nová Guinea

Odrůda bobů: Criollo, Trinitario, Forastero, Arriba

Francois Pralus
1973 3760085323360

Reviews (0)